2008. június 24., kedd

Lemondó nyilatkozat

Megjött lakhatási engedély, de még nem jogerős, csak határozat. A szomszédoknak van 15 napjuk fellebbezésre. Sürget az idő az APEH miatt. Ráadásul most van a lakásbiztosítás évfordulója, fel kellene emelnünk a biztosítási összeget a tetőtér miatt. Viszont ki tudja miért, ehhez is jogerős lakhatási engedély kell.

No akkor fogunk egy "Fellebbezési jogról való lemondó nyilatkozatot" és megkérjük a kedves szomszédokat, ha úgysincs bajuk, hadd gyorsítsunk az ügyön. Bár állítólag már egy hete átvették a határozatot és úgyis mindjárt lejár a 15 nap, de aláírták, plusz két tanu.

Beviszem a műszaki osztályra. Áháááá!!! Sajnos ez így kevés, mert az egyik szomszédom lánya is társtulajdonos, a másik szomszédomnak pedig a férje, így négyen kell aláírniuk! De én honnan tudjam, kivel kell aláiratnom, mikor a határozatra a személyiségi jogok védelme miatt nem tüntetik fel, kik kapták. "Hát most megmondom és tessék visszamenni hozzájuk, aztán ügyfélfogdáskor újra elhozni." Na jóóóóó, persze! Hol vannak a piruláim???

És pontosan mikor is jár le a 15 nap? - "Még el sem kezdődött, mivel nem érkeztek vissza a tértivevények." - De hisz már egy hete átvették! - "Ja? No majd utána néz..."

Ennyi elég is volt nekem reggelre, kávé helyett...

Nincsenek megjegyzések: